ECOPLANT PHLX 5000

 

De PHLX kan een vierpersoonshuishouding gedurende het jaar van stroom voorzien, maar is ook geschikt voor het laden van uw elektrische wagen of terrein beveiliging en verlichting.

Met de 18m2 lichte monokristalline EFTE-zonnepanelen kunt u afhankelijk van de zon kracht maar liefst 4000KWh per jaar stroom genereren. De sterke accu’s kunnen in de kolom tot wel 7.68 kWh energie als reserve opslaan en kunnen door middel van de Smart Grid Omvormer terug leveren naar het stroomnet. De PHLX opereert altijd compleet CO2 neutraal.

De PHLX heeft een maximale hoogte van 4,60 meter, een diameter van 4,30 meter en kunt u On-Off- grid of in Hybride versie, vergunningsvrij plaatsen op de openbare weg, bedrijventerrein, bij uw huis of in uw tuin. Door het toevoegen van een professionele dag/nacht camera (240˚ hoge resolutie camera is op afstand bedienbaar) en led-straatverlichting, dient de PHLX als een goede beveiliging van uw eigendommen. Aan de binnenzijde van de PHLX kolom, bevindt zich het hart van het apparaat en is efficiënte ruimte ingericht voor de elektronica, accu’s, aansturing en de omvormer.

De behuizing is optimaal brandveilig en door plaatsing van een ingenieus ventilatiesysteem (onder- en bovendruk) worden hoge temperaturen³ zoveel mogelijk vermeden. De robuuste stalen cilindervormige kolom is ontworpen met oog voor optimale natuurlijke koeling, zodat de PHLX energie kan blijven produceren en dus ineffectiviteit (warmte uitschakeling) van de zonnepanelen voorkomt.Solar straat verlichting

60 Watt, 120 Watt en 180 Watt met licht control en beweging sensor


Solar straat verlichting 20Watt met sensor

  • Aluminium.
  • 40.000 branduren.
  • Zonder paal geleverd.
  • USD 325,00 per stuk.Green Recovery Bonaire                     787 00 77